Modele de afise facute de copii

Posted by on Feb 17, 2019 in Uncategorized | 0 comments

“Afișele au fost făcute anul trecut. Nu le putem schimba de la o Lună la Alta. Trebuie minim un an. se face o comandă specială în Italia și așa se procedează “, a explicat El. 1. Afişul de mai jos lasă impresia că unul dintre locuitorii clădirii respectif savurează cu paiul célébra băutură răcoritoare. Cand Elena Udrea a prezentat imaginea cu brandul de Tara al Romaniei, comunistii au Sarit de Fund in sus ca AIA si ailalta, ca Elena Udrea, ca Gala Bute, ca Bani, ca tampenii… acum ca Firma care-si Bate JOC de Campania electorala a PSD, totul e OK, ca rezolutia imaginii, c-o fi c-o PATI, c-o Drege… Vai de Muma Lor… numai ghiolbani Adunati intr-o clica de penali si imbuibati…

Alooo, DNA, vezi ca Astia Fura Proprietatea INTELECTUALA a oamenilor DIN Belarus si Polonia!!! Angajatii DIN Departamentul Control au aflat de actide calatorilor nemultumiti. Acestia cred ca razbunarea este cauzata si de marirea tarifelor de Calatorie. În plus, pentru a oferi mai multă valoare secţiunii “Experienţă profesională” DIN CV-UL tău incluent şi 1-2 rezultate remarcante pe care le-ai obţinut la jobul antérieur. Acestea sunt un Bun indicateur pentru performanţele viitoare şi îl ajută PE recruteur să ISI formeze o idee mai clară despre competenţele Tale. Daca Tara nu ar avea Plagiatori, Foti, ydioti, la conducere ce urmează? “Urmează Frumoasa Theresa, DIN Croația”, anunță prezentatorul. “OARE e girafa, Buni?”, întreabă puștiul de lângă mine, Care a venit la circ adus de Bunica lui. Theresa este însă o tânara Care urmează să prezinte un numar de acrobație cu cercuri. Sigur, probabil că în limbaj de specialitate numărul se numește altfel, Dar asta nu mai contează pentru nimeni, în condițiile în Care tânăra îmbrăcat Sumar réduire la tăcere întreaga audiență. PE PIESA Express a christinei Aguilera, FATA DIN arenă incepe să jongleze cu tot mai multe cercuri.

“E-X-P-R-E-S-S, amour, sexe/dames pas de regrets”, se Aude DIN boxele arenei. “Uite, tatii, uite ce faaaace”, strică Celălalt puști de lângă mine. Tatăl său a uitat de meciul Simonei Halep și Este, așa cum fiul său îi sugerează, PE depeline concentrat PE evoluția DIN arenă. 4. Automobilul din imaginea de mai jos pare că stă să se prăbuşească de la Etajul unei parcări. Afişul de Sub El indică însă faptul că totul nu este decat o reclamă la o companie de Asigurări. “Circul nostru Internațional deține peste 50 de animale exotice, Dar DIN păcate, Guvernul României a aprobat această Nouă lege cu Interzicerea animalelor sălbatice în spectacole de CIRC. DIN păcate. Spectacolul un luat sfârșit. Vă dorim o după amiază Cât mai plăcută “.