Modele de fotografii profesionale

Posted by on Feb 17, 2019 in Uncategorized | 0 comments

Modelul se atinge puțin de o suprafață verticală sau înclinată, ca de exemplu, de un perete sau de un COPAC. Modelul ascunde mânile la Spate. Ca utérine apropiat poate fi folosit un perete, un COPAC. De asemenea, puteți folosi un utérine îndepărtat. Modelul se așează Jos, PE podea, tărtășești etc, fotograful face cadre DIN diferite unghiuri și de la diferite nivele. Atunci Când nu mai știți cum să folosiți mânile în fotografii, le puteți lăsa în Jos, o poziție naturală și evidentă. Același lucru se referă și la picioare, la Corp, în général. Modelul ar trebui să-și Mute grossit CORPULUI doar pe un picior, nu PE ambele, altfel Poza nu va fi destul de balansată. Modelul stă lungit, îl puteți Fotografia de la Decker ochilor sau chiar puțin mai jos. Modelul se uită în sus, poate închide ochii.

Bărbia e puțin ridicată. Mânile pot fi relaxate lângă Corp sau pot servi în calitate de proptea. Picioarele sunt îndoiate în genunchi, iar tălpile, pentru o scenă mai interesantă, pot fi “în AER”, modelul atingând suprafața pe care e lungită doar cu Vârful degetelor. Modelul poate folosi în calitate de suport un Pat, o sofa, un divan, un scaun. Modelul stă PE Pat, e puțin relaxată, intrigând prin poziția ocupată. Modelul folosește o mână pentru a se atinge de partea Superioară a capului. Poziție ce subliniază feminitatea și creează impresia că modelul este mai Înalt decat este în Realitate. Puteți folosi această poziție atunci Când modelul nu este destul de Înalt. Poziția picioarelor trebuie să fie aleasă cu atenție. Folosiți pantofi cu tocul înalte. Modelul poate zâmbi, se poate Juca cu părul cu una DIN Mâni. Fiți atenți la mesajul transmission prin fotografii, atunci Când folosiți această poziție.

Modelul se poate așeza PE Pat, sol. se joacă cu mânile și picioare, mișcă Capul, creând diferite combinații interesante. Echipeaza studioul cu accesorii pentru fotografiat. De la reflectoare, umbrele ajustabile, panouri de Lumina si, nu in ultimul rand, un aparat Foto profesional cu care sa fotografiezi persoane sau produse in cele mai profi conditii. Pentru a vedea Cat Costa sedintele Foto urmati linkul fotomodele – preturi. De Regula, la o sedinta foto, este recomandat sa optezi pentru pantofi cu toc. Chiar daca se intampla sa TI se fotografieze doar FATA, tocurile vor schimba pozitia CORPULUI si II va aduce o Nota de eleganta si feminitate acestuia.